Nieuws & updates

7 juli 2016

2016-Juli-Van Bedrijfshal naar Hotel Arbeidsmigranten

TRANSFORMATIE BEDRIJFSHAL NAAR ARBEIDSMIGRANTEN HOTEL TE SCHAIJK

BIA Systeemwanden van Bedrijfshal naar Arbeidsmigranten Hotel te Schaijk

 

 

 

 

 

 

 

 

Joost Kleijngeld van Kleijngeld Bouwmaterialen heeft als bouwmaterialenhandelaar aan de wieg gestaan van dit project, zijn gedachte was niet eerst de goedkoopste prijs maar eerst de juiste oplossing zien te vinden die past bij het project en hierdoor het voordeel neer te leggen bij de opdrachtgever en verwerker. In opdracht van tuinbouwbedrijf Jonkergouw (Schaijk) heeft timmerbedrijf Werner van Breugel (Schaijk) met de BIA Systeemwanden een nieuw hotel voor arbeidsmigranten gerealiseerd in Schaijk.

Toegepaste materialen: BIA Fermacell wand met aan weerszijden een brandwerende en vocht-vaste gipsvezelplaat van Fermacell. Ter afwerking is gekozen voor een extra beplating van MDF afgewerkt met een afwasbare folie in de kleur off white (RAL9001), hier is voor gekozen omdat het afwerken van wanden een tijdrovende klus is, Immers na het afsmeren van naden en filmen van de wand zal deze ook nog geverfd of behangen moeten worden, Terwijl het aanbrengen van een extra afgewerkte plaat in het werk middels verlijming vele malen sneller werkt. Bijkomend voordeel is dat de geluidsisolatie hierdoor sterk verbeterd wordt.

De ontstane ruimtes zijn een ideale oplossing voor het verblijf van de arbeidsmigranten die hiermee een stuk privacy en comfort ondervinden

In totaal werden op deze wijze ca 500m2 scheidingswanden gebouwd in zeer korte tijd, dit was voor de opdrachtgever en het timmerbedrijf tevens een belangrijke reden om voor BIA Systeemwanden te kiezen, evenals de oplossingsgerichte werkwijze van BSW getuige de afwerking middels MDF beplating was een uitkomst gezien de snelle montage.

Om de montagesnelheid nog meer te optimaliseren levert BSW waar mogelijk prefab oplossingen in de vorm van hoekverbindingen, sparingen en uiteraard breedte passtukken, daarnaast worden alle panelen in de gewenste hoogtemaat geleverd

Meer informatie op te vragen bij John Vranken
Telefoon 0227 57 06 22 of GSM 06 42 46 79 71

FACEBOOK Like Us