Nieuws & updates

18 februari 2015

2015-Februari-Bouwbeurs Sfeerimpressie Stand en ZZP Plein

Februari 2015, voor BIA Systeemwanden is het een geslaagde beurs geweest, er was veel belangstelling voor het geruisloos transformeren en onze nieuwe Akoestische Wanden. Woningcorporaties hadden weer veel belangstelling voor onze Thermische Voorzetwanden die toegepast kunnen worden in de renovatiemarkt.

Naast onze eigen stand was BIA Systeemwanden ook vertegenwoordigt op het ZZP Plein,  de ZZP’ers worden op het ZZP-Plein op hun wenken bediend als het gaat om vaktechnische noviteiten en oplossingen voor hun toepassing van leidingwerk op de BIA Scheidingswanden.

Naast BIA Systeemwanden was ervanuit BIA ook nog een Jubileum te vieren, het familiebedrijf BIA, dat in 1935 is opgericht, vervaardigde tot 1965 handmatig gevormde betonstenen. In het boekjaar 2015 is het vijftig jaar geleden dat er werd gestart met de volledig geautomatiseerde productie.  Dit heugelijke feit wordt gevierd met de klanten, want zij staan centraal in dit jubileumjaar, aldus de directeuren Johan, Jules en Harold Arts. De aftrap was op 12 februari tijdens de Week van de Bouw op de stand 060 van BIA Beton in Hal 11.

 

 

 

Alle foto’s zijn terug te vinden op facebook ” klik op onderstaande namen van de stand voor een doorlink”

BIA Systeemwanden Stand

BIA Systeemwanden ZZP PLein

BIA Beton