Nieuws & updates

10 december 2015

2015-December-Eskasystem pakt groots uit in De Drievriendenhof te Dordrecht

2015-Dececember-Eskasystem pakt groots uit in de Drievriendenhof te Dordrecht 650 PixelsBIA Systeemwanden nieuws van onze strategische partner, Eskasystem pakt groots uit in De Drievriendenhof te Dordrecht

Op 1 december jl. is het totaal gerenoveerde winkelcentrum Drievriendenhof feestelijk heropend. Met de komst van Primark heeft het centrum een grote publiekstrekker met een winkeloppervlakte van 4500 m2 verwelkomd.

Eén van de veranderingen die tijdens de verbouwing werd aangebracht is de toevoeging van een extra zijpassage van ruim 17 meter lang, die over de gehele lengte een glazen etalage heeft die de passage afscheidt van een leegstaande ruimte.  In deze casco ruimte heeft Eskasystem 3 wanden opgesteld, waarbij de grootste ruim 17 meter lang is en 2 meter 40 hoog!

De opdracht hiervan kwam van CBRE. Shopping Centre Manager Maarten van Dortmond legt uit waarom er is gekozen voor Eskasystem: “Door deze wand achter de etalage te plaatsen creëren we een ruimtelijk effect. Indien wij hadden gekozen voor raamfolie dan zou de glazen doorgang visueel een stuk smaller en benauwder lijken. Daarnaast is folie slechts één keer te gebruiken en minder gemakkelijk te recyclen dan het duurzame Eskasystem. Eskasystem  staat helemaal op zichzelf en kan in de toekomst eenvoudig op een andere plek neergezet worden, wanneer de ruimte verhuurd wordt. In de hoofdpassage hebben we een tweede ruimte leeg staan. Ook hier is gekozen voor Eskasystem. Binnenkort komt in deze winkel een nieuwe huurder en dan verplaatsten we de wand naar een ander leegstaand pand in het centrum van Dordrecht. Het gaat hier om een wand van 15 meter lang bij een hoogte van 2 meter 40.”

Bij de grote wanden is gekozen voor een neutrale bedrukking. De wanden laten zich daardoor gemakkelijk in een nieuwe situatie aanpassen

Meer informatie zie onze Facebookpagina

PS. Volledige documentatie en prijslijst is terug te vinden op de website van BIA
www.bia-systeemwanden.nl/brochures

ESKA SYSTEM
http://www.eskasystem.com/

FACEBOOK Like Us